Flygande start för kampanjen YourSkills - Worldskills

Just nu pågår kampanjen YourSkills med syfte att nå nyanlända och sprida budskapet att det finns gott om attraktiva arbeten med grund i yrkesutbildningar där deras talanger behövs.

Kampanjen YourSkills syfte är att ge nyanlända kunskap och information om att det finns gott om attraktiva arbeten om de sedan tidigare gått en yrkesutbildning eller om de väljer att gå en yrkesutbildning. Sverige behöver deras talanger och färdigheter speciellt inom områden som till exempel bygg, design, industri, IT, service, vård- och tekniksektorn.

Genom riktade kommunikationsinsatser i sociala medier och via samarbeten med etablerade kanaler för målgruppen har vi nått sammanlagt 80 000 personer med våra annonser, 9 000 personer har hittills klickat sig in på yourskills.se för att få mer information. 1800 personer har också kommenterat eller delat YourSkills inlägg i sociala medier. Många har också tittat på våra filmer om Said, Majd och Chris.

Senast ändrad: 15/01/20

Relaterade länkar