Uppladdning inför Yrkes-VM - Worldskills

Mycket träning och förberedelser ska hinnas med innan Yrkes-VM i Kazan går av stapeln i augusti nästa år. Den första Yrkeslandslagsträffen ägde rum i december med 31 taggade tävlanden som där fick träffa sina lagkamrater för första gången.

Med på träffen fanns både tävlande och experter för att kunna diskutera och planera träning och upplägg. Det gäller att förbereda sig noggrant och inte missa att träna på något moment som sedan kan dyka upp på tävlingen.

Kläder och skyddsutrustning är en förutsättning för de tävlande för att prestera bra under tävlingarna och dessutom vara ordentligt skyddade. Jobman, Arbesko och 3M stöttar landslaget med det bästa inom arbetskläder, skyddsskor och personlig skyddsutrustning. Under träffen fanns de på plats för att tävlande och experter skulle få möjlighet att prova kläder, skor och personlig skyddsutrustning.

Under träffen genomfördes även mental träning och medieträning, vilket är viktiga pusselbitar för ett lyckat deltagande i Yrkes-VM.

Vi önskar våra tävlande lycka till med sin träning och i mars är det dags för nästa träff!

Senast ändrad: 15/01/20

Relaterade länkar