2022- Ett år maxat med yrkestävling - Worldskills

Med Yrkes-SM i maj och ett Yrkes-VM i oktober så kan man lugnt säga att 2022 kommer bli ett år maxat med yrkestävling. Tillsammans med våra yrkespartners pågår förberedelserna för fullt.

I maj är det äntligen dags för Yrkes-SM i Växjö. Att det är mer än 4000 elever anmälda redan 6 månader innan evenemanget äger rum berättar en del om intresset. Totalt är 58 yrken anmälda varav 37 är tävlingsyrken. När prisutdelningen ägt rum och vinnarna är utsedda kommer vi också veta vilka tävlande som kommer ingå i Yrkeslandslaget 2022. Läs mer om Yrkes-SM

Direkt efter Yrkes-SM påbörjas förberedelserna för det kommande Yrkes-VM i Shanghai som äger rum i oktober. Det blir hårdträning för vårt Yrkeslandslag för att få chansen att knipa åt sig en medalj under Yrkes-VM. Men med stöttning av våra skickliga experter kommer de vara väl förberedda inför tävlingen. Läs mer om Yrkes-VM

Uppdatering: Yrkes-VM i Shanghai inställt pga Covid. Läs mer om Yrkes-VM 2022 här.

Senast ändrad: 23/08/22