Ett studiosamtal om Erasmus+ - WorldSkills Sweden

Besöka en yrkestävling, genomföra APL i ett annat land eller kompetensutbyte i Europa för yrkeslärare? Möjligheterna är många med Erasmus+. Missa inte chansen att öka kompetensen i din organisation, skola eller bransch. Vill du veta hur du går till väga och vad du bör tänka på? Nu finns det ett inspelat studiosamtal med UHR och Worldskills Sweden som ger svar på dina frågor.

Erasmus+ är EU:s program för internationellt samarbete och utbyte med syfte att öka kompetens bland individer och organisationer. Nu kan du få svar på dina frågor och funderingar kring Erasmus+ genom att titta på vårt inspelade studiosamtal WorldSkills Sweden gjort tillsammans med UHR. I samtalet kommer du få ta del av exempel på hur skolor runt om i landet arbetat med Erasmus+ och hur du förbereder dig inför en ansökan.

Godkänn marketing-cookies för att se denna video.

Erasmus+ erbjuder finansiering för olika utbyten i Europa, till exempel kan yrkeselever delta i yrkestävlingar eller göra praktik (APL eller LIA) och yrkeslärare kan få möjligheten att lära från europeiska kollegor. Att utveckla yrkesutbildningar genom internationella utbyten och samarbeten är ett sätt att stärka utbildningens kvalitet och attraktionskraft, samtidigt som elever och personalen höjer sin kompetens.

Ge dig själv och din organisation ett försprång genom att bättra på er kompetens, passa på att nyttja denna möjlighet!

Du hittar information om Erasmus+ på UHR:s webbplats
Titta på studiosamtalet med WorldSkills Sweden

Senast ändrad: 14/06/23