Europeiska veckan för yrkesutbildning 2020 - WorldSkills Sweden

Den 9-13 november arrangeras den ”Europeiska veckan för yrkesutbildning”. Syftet är att lyfta fram fördelarna med att välja en yrkesutbildning och omfattar hundratals evenemang runt om i Europa. Nu kan du registrera de aktiviteter eller events som ni anordnar inom yrkesutbildning. Tillsammans kan vi lyfta det arbete vi gör för att uppmärksamma yrkesutbildningens fördelar.

Pontus Slättman, vd för World Skills Sweden har utsetts till svensk ambassadör för initiativet som går under parollen ”Discover your Talent!”. Som ambassadör har Pontus i uppdrag att visa att yrkes- och lärlingsutbildning är ett smart val som leder till högkvalificerade jobb och ökad anställningsbarhet.

Under förra året genomfördes 1850 evenemang i 45 länder med sammanlagt 4,5 miljoner deltagare. I år förväntas ett ännu fler deltagare.

Hjälp oss gärna att sprida veckan i era kanaler under hashtaggarna: #DiscoverYourTalent & #EUVocationalSkills

Registrera dina egna aktiviteter kring yrkesutbildning här

Senast ändrad: 21/10/20